Legging Maroc Blue

Legging Maroc Blue

€ 14,95

Productomschrijving

Deze legging is supercomfortabel. De achterzijde van de legging is wat hoger waardoor de luier er goed in past. Door de elastieken band sluit de legging mooi aan de voor- en achterzijde. De lengte van de legging is 7/8 waardoor hij zowel in de zomer als in de winter goed te combineren is. Helemaal af in combinatie met andere babykleding zoals Silky Label jurkje. De legging en de overige babykledinga van Silky Label zijn gemaakt van katoen met een klein percentage lycra. De stof van de babykleding is bewerkt met een peachskin treatment waardoor het extra zacht aanvoelt. Heerlijk comfortabel voor je kleintje.

Maatvoering

De legging is slank gesneden en valt als een 7/8 legging.Doordat er een klein percentage elastan is toegevoegd aan de stof, rekt de stof mee en sluit hij mooi aan. De legging valt op maat.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Smalle legging(Geschreven op 11-03-2015)
Productervaring van Jans
Ik heb twee smalle meisjes en het is lastig om leggings te vinden die goed aansluiten. Deze leggings zijn lekker zacht en de pasvorm is erg goed. Ze sluiten mooi aan en dat ziet er toch een stuk leuker uit. Gaan we zeker meer van kopen.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality