Jurkje Lange Mouw Hypnotizing Red

Jurkje Lange Mouw Hypnotizing Red

€ 25,95

Productomschrijving

Het rode overslagjurkje heeft uitlopende mouwtjes. Dit baby jurkje is een A-lijn jurkje. Deze baby jurk en peuter jurk heeft plooitjes bij de hals. Er zit een lus aan de binnenzijde met een drukknoop. Hiermee wordt het binnenste deel vastgemaakt. De overslag van dit basic jurkje wordt met een strik vastgemaakt. Deze baby jurk is leuk te combineren met de andere baby basics en kids basics zoals een rompertje korte mouw, de maillot of legging. 

Maatvoering

Het jurkje lange mouw is slank gesneden. Het jurkje valt net op of boven de knie. De binnenzijde van de overslag zit vast met een drukknoopje. De overslag zit vast met een strik. De mouwtjes lopen wijd uit en zijn eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Zo'n fijne stof(Geschreven op 17-02-2016)
Productervaring van Anneke
Dit jurkje is echt favoriet bij mijn dochtertje. Het is zo makkelijk om aan te trekken met het overslagje en de stof is echt heel erg zacht. Met een paarse legging is hij echt te gek. Ook dragen we hem vaak met een maillot of legging met een printje.
Heerlijk jurkje!(Geschreven op 03-03-2015)
Productervaring van Helen
Mijn dochtertje is helemaal in de wolken met dit jurkje! Ze draag hem vaak met het Sparkling Disco maillotje. We hebben hem in het rood en paars. Echt een topper!
Fijn jurkje van mooi vallende stof(Geschreven op 25-02-2015)
Productervaring van Melissa
Op AllinMam.com mochten we een review plaatsen over dit jurkje in combinatie met een legging. Ik vind het stofje van dit jurkje echt heerlijk zacht en het valt heel mooi, ook na een tijdje zitten kreukt het niet echt. De kleur is mooi diep rood en de overslag blijft goed op zijn plek zitten door het knoopje aan de binnenzijde en het strikje aan de buitenkant onder de arm. Mijn dochter draagt hem heel graag!

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality