Jumpsuit Lange Mouw Glacier Grey

Jumpsuit Lange Mouw Glacier Grey

€ 26,95

Productomschrijving

Deze grijze baby jumpsuit en kinder jumpsuit is de favoriet van velen. Een mooie baby basic en kids basic en door de neutrale kleur kan hij overal mee gecombineerd worden. De jumpsuit heeft bij de hals drie drukknoopjes. Door de superzachte stof zit deze jumpsuit als gegoten. De wijde pijpjes zorgen voor een speels soul effect. Super baby jumpsuit vanaf de geboorte en kinder jumpsuit tot 4 jaar.

Maatvoering

De jumpsuit is slank gesneden. Het lijfje sluit mooi aan rondom het lijfje. De pijpjes lopen wijd uit en zijn eerder lang dan kort. Er zit een zakje op de voorzijde, waardoor deze jumpsuit niet bedrukt kan worden. De halslijn is schuin en hier zitten drie drukknoopjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Vrolijk en comfortabel(Geschreven op 19-06-2015)
Productervaring van Nienke
Mijn tweeling heeft deze jumpsuitjes in verschillende maten gehad. Ze zitten erg fijn. Ik vind ze in het bijzonder handig als ze ziek zijn, het ligt lekker maar als ze toch ineens willen spelen kan dat ook prima, niets knelt. Ook voor reizen & vliegen waren deze super (en ze staan ook zo schattig, dat helpt hoor, in een vol vertraagd vliegtuig :-)).
Voor meisjes en jongens(Geschreven op 18-02-2015)
Productervaring van Greetje
Ik heb dit pakje in tweevoud gekocht voor mijn tweeling. Een meisje en een jongen. Ze maken helemaal de blits en ik krijg veel complimenten. Leuk!
Superfijne jumpsuit(Geschreven op 18-02-2015)
Productervaring van Andrea
Ik heb deze jumpsuit in meerdere kleuren en koop iedere keer een maatje groter.. De pijpjes zijn zo leuk en hij staat heel stoer bij onze kleine man.
Favoriet!(Geschreven op 13-11-2014)
Productervaring van Erika
Favoriet! Meer woorden zijn niet nodig!

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality