Legging Plum Purple

Legging Plum Purple

€ 14,95

Productomschrijving

Deze legging is supercomfortabel. De achterzijde van de legging is wat hoger waardoor de luier er goed in past. Door de elastieken band sluit de legging mooi aan de voor- en achterzijde. De lengte van de legging is 7/8 waardoor hij zowel in de zomer als in de winter goed te combineren is. Helemaal af in combinatie met andere babykleding zoals Silky Label jurkje. De legging en de overige babykledinga van Silky Label zijn gemaakt van katoen met een klein percentage lycra. De stof van de babykleding is bewerkt met een peachskin treatment waardoor het extra zacht aanvoelt. Heerlijk comfortabel voor je kleintje.

Maatvoering

De legging is slank gesneden en valt als een 7/8 legging.Doordat er een klein percentage elastan is toegevoegd aan de stof, rekt de stof mee en sluit hij mooi aan. De legging valt op maat.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Mooie slank gesneden legging(Geschreven op 23-08-2016)
Productervaring van Ans
Mijn dochter draagt deze legging vaak in combinatie met het jurkje in Maroc Blue. Echt een plaatje! De stof is zacht en zelfs na een paar keer vallen, is de stof nog mooi!
Super legging(Geschreven op 25-03-2015)
Productervaring van Antoinette
Heerlijke stijlvolle legging. Maakt de outfit compleet. Zit mooi strak om de benen, dikke stof die ook goed blijft. Ik ga er nog een paar bij bestellen.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality