En moment geduld...

T-shirtje lange mouw Hypnotizing Red

T-shirtje lange mouw Hypnotizing Red

€ 16,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het T-shirtje lange mouw is slank gesneden en heeft een recht model. Op de rechterschouder is het T-shirt voorzien van twee drukknopen, zodat het makkelijk over het hoofdje kan. T-shirtje bedrukken? Het baby t-shirtje of peuter t-shirtje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een t-shirtje met naam, een t-shirtje met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n t-shirtje met naam. Aan de achterzijde van het t-shirtje lange mouw zit een stoere bies. Het t-shirt is stoer in combinatie met een opdruk of met de andere babykleding zoals een rompertje en een broekje. 

Maatvoering

Het t-shirtje lange mouw is slank gesneden. Hierdoor sluit het mooi aan om het lichaam. De kleine maten vallen klein. De t-shirtjes zijn eerder lang dan kort. De mouwen sluiten mooi aan om de armen en zijn ook eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Goede kwaliteit - blijft mooi na vele wasbeurten(Geschreven op 23-11-2017)
Productervaring van Jolanda
Vanaf de geboorte van mijn dochter koop ik de basics van Silkylabel. Het T-shirtje met lange mouwen supreme pink en hypotizing red heb ik van alle maten in huis. Deze shirtjes hebben een mooie pasvorm, blijven mooi na vele wasbeurten. Ik betreur het dat mijn dochter nu uit maat 98-104 groeit (de grootste maat hier) en ik op zoek moet gaan naar basics van een ander merk in dezelfde kleuren en van hetzelfde goede materiaal.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality