En moment geduld...

T-shirtje lange mouw Plum Purple

T-shirtje lange mouw Plum Purple

€ 16,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het T-shirtje lange mouw is slank gesneden en heeft een recht model. Op de rechterschouder is het T-shirt voorzien van twee drukknopen, zodat het makkelijk over het hoofdje kan. T-shirtje bedrukken? Het baby t-shirtje of peuter t-shirtje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een t-shirtje met naam, een t-shirtje met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n t-shirtje met naam. Aan de achterzijde van het t-shirtje lange mouw zit een stoere bies. Het t-shirt is stoer in combinatie met een opdruk of met de andere babykleding zoals een rompertje en een broekje. 

Maatvoering

Het t-shirtje lange mouw is slank gesneden. Hierdoor sluit het mooi aan om het lichaam. De kleine maten vallen klein. Ze zijn eerder lang dan kort. De mouwen sluiten mooi aan om de armen en zijn ook eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Leuk met opdruk!(Geschreven op 05-04-2015)
Productervaring van Sien
Ik heb dit shirtje besteld met de gele onderzeeboot er op. Ik zou de combinatie zelf niet bedacht hebben, maar zag het in de nieuwsbrief staan en in het echt is hij ook echt leuk. Ik krijg er heel veel leuke opmerkingen over. Dat is zeker een vermelding waard.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality