En moment geduld...

T-shirtje lange mouw Pesto Green

T-shirtje lange mouw Pesto Green

€ 16,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het T-shirtje lange mouw is slank gesneden en heeft een recht model. Op de rechterschouder is het T-shirt voorzien van twee drukknopen, zodat het makkelijk over het hoofdje kan. T-shirtje bedrukken? Het baby t-shirtje of peuter t-shirtje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een t-shirtje met naam, een t-shirtje met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n t-shirtje met naam. Aan de achterzijde van het t-shirtje lange mouw zit een stoere bies. Het t-shirt is stoer in combinatie met een opdruk of met de andere babykleding zoals een rompertje en een broekje. 

Maatvoering

Het t-shirtje lange mouw is slank gesneden. Hierdoor sluit het mooi aan om het lichaam. De kleine maten vallen klein. De t-shirtjes zijn eerder lang dan kort. De mouwen sluiten mooi aan om de armen en zijn ook eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Mooie superzachte T-shirts(Geschreven op 08-12-2014)
Productervaring van Truyke
De shirtjes van Silky Label zijn -net als de andere kleertjes- superzacht. En de pasvorm is perfect en blijft ook goed in de was. Leuk te combineren met een ritsvestjes of een broekje of legging. Groen is mijn favoriete kleur. Heel leuk in combinatie met de paars/blauwe kleur!

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality