En moment geduld...

T-shirtje lange mouw Glacier Grey

T-shirtje lange mouw Glacier Grey

€ 16,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het T-shirtje lange mouw is slank gesneden en heeft een recht model. Op de rechterschouder is het T-shirt voorzien van twee drukknopen, zodat het makkelijk over het hoofdje kan. T-shirtje bedrukken? Het baby t-shirtje of peuter t-shirtje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een t-shirtje met naam, een t-shirtje met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n t-shirtje met naam. Aan de achterzijde van het t-shirtje lange mouw zit een stoere bies. Het t-shirt is stoer in combinatie met een opdruk of met de andere babykleding zoals een rompertje en een broekje. 

Maatvoering

Het t-shirtje lange mouw is slank gesneden. Hierdoor sluit het mooi aan om het lichaam. De kleine maten vallen klein. De t-shirtjes zijn eerder lang dan kort. De mouwen sluiten mooi aan om de armen en zijn ook eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

super shirts!(Geschreven op 06-03-2015)
Productervaring van Tamara Douma
altijd op zoek naar fijne shirts met een pakkende tekst?
Zoek niet verder, deze shirts zijn echt een topper!
Heerlijke zachte kwaliteit. Mooi aansluitend model en keuze genoeg uit
pakkende teksten en verschillende kleuren letters.
En goed advies en en supersnelle levering!
Super basic!!(Geschreven op 25-02-2015)
Productervaring van Tanja
In deze shirtjes zien mijn jongens er super stoer uit! De kwaliteit is heel erg goed! Zelf na veel wassen is er nog niks aan te zien. Ze lubberen niet uit hierdoor hebben er nu al 2 kinderen bij mij plezier van gehad. Je zou er bijna een 3e voor nemen ;-)
Fijne shirts(Geschreven op 20-02-2015)
Productervaring van Bjorn
Onze jongens zijn alle twee erg smal van bouw. De shirts van Silky Label hebben daarvoor een perfecte pasvorm. Ook na veel dragen en wassen zien de shirts er nog goed uit.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality