En moment geduld...

T-shirtje korte mouw Ice White

T-shirtje korte mouw Ice White

€ 14,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het T-shirtje korte mouw is slank gesneden en heeft een recht model. Op de rechterschouder is het T-shirtje voorzien van twee drukknopen, zodat het makkelijk over het hoofdje kan. T-shirtje bedrukken? Het baby t-shirtje of peuter t-shirtje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een t-shirtje met naam, een t-shirtje met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n t-shirtje met naam. Aan de achterzijde van het T-shirtje zit een stoere bies. Het T-shirt is stoer in combinatie met een opdruk of met de andere unieke babykleding zoals een rompertje en een broekje. 

Maatvoering

Het t-shirtje korte mouw is slank gesneden. Hierdoor sluit het mooi aan om het lichaam. De kleine maten vallen klein. Ze zijn eerder lang dan kort.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Superleuk shirtje!(Geschreven op 04-04-2015)
Productervaring van Renske
Het is een supermooi shirtje van een goede kwaliteit. Hij is hier favoriet!
Superfijn basic shirt(Geschreven op 25-03-2015)
Productervaring van Marleen
Heerlijk zo'n basic die mooi valt, niet lubbert, goed blijft in de was ook na vele malen wassen en ook nog eens super goed staat bij Puk. Hij sluit echt aan, maar daar hou ik wel van. Zodra hij uit de was is, gaat hij weer aan.
Fiet fjiew(Geschreven op 11-03-2015)
Productervaring van Carolien
Ik heb dit t-shirtje met opdruk besteld. Ik zag het op een blog en was gelijk verliefd. We zijn goed geholpen, want de opdrukken waren nog niet verkrijgbaar via de website. Goede service en leuk uniek t-shirtje met stoere zwarte letters.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality