En moment geduld...

Rompertje Lange Mouw Pesto Green

Rompertje Lange Mouw Pesto Green

€ 14,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het baby rompertje lange mouw heeft aan de rechterzijkant twee drukknoopjes op de schouder. Aan de onderzijde zitten drie drukknoopjes zodat het rompertje goed om de billetjes sluit. Het baby rompertje is slank gesneden waardoor het goed aansluit rondom het lijfje. Rompertje bedrukken? Dat kan. Het baby rompertje met opdruk is verkrijgbaar op de opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een romper met naam, een romper met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n rompertje met naam. De unieke babykleding is goed te combineren, zo is het baby rompertje super onder een t-shirt of jumpsuit en in de zomer lekker praktisch boven een broekje.

Maatvoering

Het rompertje lange mouw is slank gesneden. Het rompertje sluit mooi aan rondom het lijfje. De mouwtjes vallen eerder lang dan kort en sluiten ook mooi aan. De drukknoopjes aan de onderzijde zitten verder naar de voorkant dan bij veel andere merken. Hierdoor zijn ze makkelijk te vinden en open te maken. De opening van de beentjes zijn hoog uitgesneden. Hierdoor knelt de rand niet op de beentjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Fijne kwaliteit en goede pasvorm(Geschreven op 08-12-2014)
Productervaring van Marie Claire
De rompers zijn van heerlijke zachte kwaliteit. Ook een goede pasvorm. Ik heb ze in meerdere kleuren. Heel tevreden!
Fijn rompertje!(Geschreven op 13-11-2014)
Productervaring van Mara
Heerlijk zacht en rekbaar. Mooi gesneden zodat de luier er goed in past en het rompertje goed om de beentjes sluit. Superleuk met opdruk, die ook lang mooi blijft. Wel voor 'slanke' kindjes ;-)

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality