En moment geduld...

Rompertje Lange Mouw Maroc Blue

Rompertje Lange Mouw Maroc Blue

€ 14,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het baby rompertje lange mouw heeft aan de rechterzijkant twee drukknoopjes op de schouder. Aan de onderzijde zitten drie drukknoopjes zodat het rompertje goed om de billetjes sluit. Het baby rompertje is slank gesneden waardoor het goed aansluit rondom het lijfje. Rompertje bedrukken? Dat kan. Het baby rompertje met opdruk is verkrijgbaar op de opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een romper met naam, een romper met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n rompertje met naam. De unieke babykleding is goed te combineren, zo is het baby rompertje super onder een t-shirt of jumpsuit en in de zomer lekker praktisch boven een broekje.

Maatvoering

Het rompertje lange mouw is slank gesneden. Het rompertje sluit mooi aan rondom het lijfje. De mouwtjes vallen eerder lang dan kort en sluiten ook mooi aan. De drukknoopjes aan de onderzijde zitten verder naar de voorkant dan bij veel andere merken. Hierdoor zijn ze makkelijk te vinden en open te maken. De opening van de beentjes zijn hoog uitgesneden. Hierdoor knelt de rand niet op de beentjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Eindelijk een smal slank rompertje(Geschreven op 05-11-2014)
Productervaring van Aniek
Wat ben ik lang op zoek geweest naar een rompertje dat een goede pasvorm had en niet lubbert. Eindelijk heb ik gevonden waar ik naar op zoek was. Dit rompertje sluit mooi aan door de fijne stof rekt het ook een beetje mee. Ik zou dit rompertje aan iedereen aanraden en adviseren. Zonde dat ik het niet eerder heb ontdekt.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality