En moment geduld...

Rompertje Korte Mouw Maroc Blue

Rompertje Korte Mouw Maroc Blue

€ 12,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Het rompertje korte mouw heeft aan de rechterzijkant twee drukknoopjes op de schouder. Aan de onderzijde zitten drie drukknoopjes zodat de romper goed om de billetjes sluit. Het baby rompertje is slank gesneden waardoor het goed aansluit rondom het lijfje. Rompertje bedrukken? Het babyrompertje met opdruk kun je maken op onze opdrukken pagina. Er kan gekozen worden voor een romper met naam, een romper met opdruk plaatje of allebei. Leuk om cadeau te geven zo'n rompertje met naam. De unieke babykleding is goed te combineren, zo is het baby rompertje korte mouw super onder een t-shirt of jumpsuit en in de zomer lekker praktisch boven een broekje. 

Maatvoering

Het rompertje korte mouw mouw is slank gesneden. Het rompertje sluit mooi aan rondom het lijfje. De mouwtjes zijn kort en vallen halverwege de bovenarm. De drukknoopjes aan de onderzijde zitten verder naar de voorkant dan bij veel andere merken. Hierdoor zijn ze makkelijk te vinden en open te maken. De opening van de beentjes zijn hoog uitgesneden. Hierdoor knelt de rand niet op de beentjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Heerlijke stof en prachtige kleur(Geschreven op 19-08-2015)
Productervaring van Martje
Ik dol op alle silky label producten. De stof is heerlijk zacht, rekt prima mee maar sluit ook goed aan. De eerste lading wordt nu opnieuw gedragen door onze tweede dochter en bij haar zit het nog steeds prima en ziet er ook nog goed uit. Deze kleur blauw doet de blauwe ogen van mijn dochters extra stralen

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality