Ritsvest Pesto Green

Ritsvest Pesto Green

€ 26,95

Productomschrijving

Het stoere ritsvestje heeft lange mouwen en twee steekzakken. Het vest sluit hoog bij de hals, irriteert niet en heeft een uitstekende slanke pasvorm. Leuk te combineren met de andere baby basics en kids basics zoals het rompertje, het t-shirtje en het broekje. Speciaal voor alle jongens en de stoere meisjes. Het ritsvest en de overige basic babykleding en basic kidskleding van Silky Label zijn gemaakt van biologisch katoen met een klein percentage elastan. 

Maatvoering

Het ritsvestje is slank gesneden, sluit mooi aan en valt op maat. Het ritsvestje is ideaal in alle jaargetijden en past goed over een t-shirtje of rompertje.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Mooi aansluitend vestje(Geschreven op 25-02-2016)
Productervaring van Tooske
Wat ben ik blij dat ik dit vestje gevonden heb. Hij sluit mooi aan en hierdoor is het zo'n fijn vestje! Mijn kindjes zijn smal gebouwd en bij andere merken ervaar ik vaak dat het lubbert. Dit vestje blijft mooi in de was en staat prachtig. Ook de kleur is zo mooi! Echt een keer iets anders dan blauw.
Top giletje(Geschreven op 08-04-2015)
Productervaring van Kathleen
Giletje voor mijn zoontje gekocht. Deze is smal en valt mooi langs het lichaampje. Fijn voor mijn lange en slanke zoontje.
Geweldig vestje(Geschreven op 25-02-2015)
Productervaring van Yvette
Ik heb dit vestje op de Swan Market gekocht en hij draagt heerlijk. De stof is zacht, er zit geen capuchon op, wat heel praktisch is en de zakjes maken het lekker speels. Topper!

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality