Overslag Tuniekje Hypnotizing Red

Overslag Tuniekje Hypnotizing Red

€ 22,95

Productomschrijving

Het overslag tuniekje heeft lange wijd uitlopende mouwtjes en plooitjes op de schouder. Aan de voor- en achterzijde zitten ook speelse plooitjes. De voorzijde is voorzien van drukknopen waarmee het vestje dichtgemaakt kan worden. Het babytuniekje en peutertuniekje heeft een lichte A-lijn. Leuk te combineren met andere babykleding van Silky Label zoals het rompertje en het broekje.

Maatvoering

Het overslag tuniekje is slank gesneden en zit als gegoten bij zowel pasgeborenen als bij peuters. De overslag wordt aan de binnenzijde met een drukknoop vast gemaakt en het voorpand wordt met meerdere drukknoopjes bevestigd. De mouwtjes lopen wijd uit en zijn eerder lang dan kort. Het tuniekje valt over de heup en half over de billen.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Superschattig voor een baby met een maillotje(Geschreven op 25-03-2015)
Productervaring van Janneke
Ik heb dit vestje gekocht in combinatie met een maillotje. Dit staat zo schattig. Een rompertje er onder en je bent klaar. Aan de binnenkant zit een sluiting met een drukknoop, waardoor het vestje goed blijft zitten. Leuk modelletje en door de plooitjes extra meisjesachtig.
Lief (doordraaf) vestje!(Geschreven op 08-12-2014)
Productervaring van Truyke
Het overslag tuniekje is heel erg leuk voor meisjes. En ze kunnen het lang dragen in combinatie met een legging of een broekje met wijde pijpjes. De kleur en pasvorm blijven mooi in de was.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality