En moment geduld...

Jumpsuit Smalle Pijp Stunning Grey

Jumpsuit Smalle Pijp Stunning Grey

€ 26,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Deze baby jumpsuit heeft een smalle pijp, een raglan mouw en twee drukknopen aan de voorzijde. Jumpsuit bedrukken? Deze jumpsuit kan bedrukt worden aan de voorzijde. De drukknoopjes langs de benen . Lekker makkelijk voor het aankleden. Aan de achterzijde van de jumpsuit zit een klein zakje. Heel comfortabel en toch hip.

Maatvoering

De baby jumpsuit heeft een smalle pijp en is slank gesneden. De jumpsuit valt op maat en heeft een zakje op de kont. Aan de voorzijde zitten bij de hals 2 drukknoopjes. Aan de binnenzijde van de beentjes zitten drukknopen, zodat de luier makkelijk verschoond kan worden. Deze jumpsuit kan bedrukt worden in onze print studio. Een heerlijke baby jumpsuit voor de kleintjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Heerlijk neutraal pakje(Geschreven op 25-02-2016)
Productervaring van Tessa
Ik geef heb dit pakje nu twee keer cadeau gegeven aan mijn vriendinnen toen ze vertelden dat ze zwanger waren. Het is een lekker neutraal pakje en kan mooi gecombineerd worden met roze en blauw, waardoor het zowel voor een jongen als een meisje superleuk en handig is. Allebei de keren waren de reacties ook erg leuk! Hopelijk hebben jullie er twee klanten bij:)
Wauwie(Geschreven op 25-02-2015)
Productervaring van Roos
Ik heb deze suit gekocht op Flavourites Live en de stof is heerlijk zacht. Blijft mooi in de was. Ik heb er ook een mutsje bij. Mooie complete set.
Zo blij met deze nieuwe kleur(Geschreven op 18-02-2015)
Productervaring van Trijntje
Toen ik hoorde dat de jumpsuit ook in deze grijs melee verkrijgbaar was, heb ik hem gelijk gekocht. De pasvorm is super en de stof echt heel zacht.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality