En moment geduld...

Jumpsuit Smalle Pijp Hypnotizing Red

Jumpsuit Smalle Pijp Hypnotizing Red

€ 26,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Deze jumpsuit heeft een smalle pijp, een raglan mouw en twee drukknopen aan de voorzijde. Jumpsuit bedrukken? Dat kan bij deze? In het kruis zijn de drukknoopjes geconcentreerd waardoor je niet in de war raakt met het vastmaken. Lekker makkelijk voor het aankleden. Aan de achterzijde van de jumpsuit zit een klein zakje. Heel comfortabel en toch hip.

Maatvoering

De baby jumpsuit heeft een smalle pijp en is slank gesneden. De jumpsuit valt op maat en heeft een zakje op de kont. Aan de voorzijde zitten bij de hals 2 drukknoopjes. Aan de binnenzijde van de beentjes zitten drukknopen, zodat de luier makkelijk verschoond kan worden. Deze jumpsuit kan bedrukt worden in onze print studio. Een heerlijke baby jumpsuit voor de kleintjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Lekker en handig(Geschreven op 19-06-2015)
Productervaring van Nienke
Mijn baby heeft deze jumpsuit in het rood gehad. Lekkere knalkleur (zeker in vergelijking met andere newborn kleertjes die vaak van die zachte, soms een beetje saaie kleuren hebben. Ik vind de jumpsuits erg handig, goed in te bewegen en comfortabel om in te slapen. Ook fijn als je je baby in een draagzak draagt, er kruipt niets op. Jammer genoeg is hij aan de bolle kant, en er dus vrij snel uitgegroeid, de knoopjes konden zijn dikke beentjes niet meer aan. Voor de volgende maat is hij dan net weer iets te klein, dus dat wordt even wachten.
Eerste pakje.(Geschreven op 03-03-2015)
Productervaring van Ellen
Mijn zoontje is net geboren we hebben dit pakje mee gehad in de vluchtkoffer. Hij heeft hem gelijk na zijn aan gekregen. Echt superhandig en het staat übercute.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality