En moment geduld...

Jumpsuit Smalle Pijp Plum Purple

Jumpsuit Smalle Pijp Plum Purple

€ 26,95
+€ 5,95

Productomschrijving

Deze jumpsuit heeft een smalle pijp, een raglan mouw en twee drukknopen aan de voorzijde. Jumpsuit bedrukken? Deze jumpsuit kan bedrukt worden. De drukknoopjes aan de binnenzijde zijn praktisch en makkelijk vast te maken. Aan de achterzijde van de jumpsuit zit een klein zakje. Heel comfortabel en toch hip.

Maatvoering

De baby jumpsuit heeft een smalle pijp en is slank gesneden. De jumpsuit valt op maat en heeft een zakje op de kont. Aan de voorzijde zitten bij de hals 2 drukknoopjes. Aan de binnenzijde van de beentjes zitten drukknopen, zodat de luier makkelijk verschoond kan worden. Deze jumpsuit kan bedrukt worden in onze print studio. Een heerlijke baby jumpsuit voor de kleintjes.

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Jumpsuit topper(Geschreven op 18-06-2015)
Productervaring van Anne-Roos
Toen ik deze jumpsuit toegestuurd kreeg, zat er een kaartje bij met daarop de vraag of ik het leuk vond om een review te schrijven. Na een paar weken is het dan zover. Ik heb de jumpsuit een aantal keren gedragen bij mijn zoontje en hij is echt geweldig. Hij zit echt comfortabel en mijn man vindt het ook heel handig dat hij bij het verwisselen van de luier alleen maar de knoopjes open hoeft te doen. Wij zijn dus heeeeel enthousiast over deze jumpsuits!
Voor lange slanke kids(Geschreven op 03-03-2015)
Productervaring van Anne
Het fijne aan dit pakje is dat hij mooi aansluit en dat mijn zoontje er in de breedte niet in verzuipt. Hij is lang en dun en dit pakje is super.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality