Baby Basics krijgen tweede leven

Second Life

Het second life project van Silky Label staat voor tweede leven. Wij zijn overtuigd van de premium kwaliteit van onze baby basics. Door deze premium kwaliteit baby basics van Silky Label verdient de kleding een tweede leven. Hoe kunnen we dit beter doen, dan deze kleding te schenken aan een goed doel. Hiermee helpen we kinderen die deze kleding hard kunnen gebruiken.

Hoe kun je deelnemen?
Er zijn twee mogelijkheden:
1) Je stuurt de kleding die je gebruikt hebt retour naar Silky Label en jouw item krijgt een tweede leven.
2) Je levert de kleding in bij 1 van de afgifte-punten en deze worden 1-2 keer per jaar naar Silky Label gestuurd. 

Word ambassadeur en participeer.
Als ambassadeur zamel je de kleding in. Alle Silky Label kleding kan bij jouw afgeleverd worden en 1 à 2 keer per jaar stuur je de kleding naar het hoofdkantoor. Je fungeert als afgiftepunt. Door zoveel mogelijk afgiftepunten te creëren, hoeven we minder te versturen, wat minder CO2 uitstoot geeft en de kleding kan in grote aantallen naar het hoofdkantoor gestuurd worden. Vind je het een leuk intiatief en wil je fungeren als afgiftepunt, meld je dan aan via info@silkylabel.nl met als onderwerp: ambassadeur  

Voor wie is het bedoeld?
Alle mama's waarvan het kindje uit de basic babykleding is gegroeid kunnen deelnemen. In plaats van het op marktplaats te zetten of het door te geven aan een vriendin, geef je het nu retour aan Silky Label en mag je zelf medebepalen waar de kleding naartoe gaat.

Hoe wordt het goede doel bepaald?
1x per jaar wordt er een prijsvraag uitgezet onder alle klanten. Vooraf is er een mogelijkheid om een goed doel in te dienen. Via de prijsvraag zal er gestemd worden op een drie-tal goede doelen die door Silky Label uitgekozen zijn uit de inzendingen.

Wat krijg je ervoor terug?
Als je de kleding retour brengt naar een afhaalpunt op opstuurt naar Silky Label, ontvang je een kortingscode voor je volgende bestelling. Deze code loopt op naarmate je meer items inlevert.
1 artikel: 7,5%
2 artikelen: 10%
3 artikelen: 12,5% 
4 of meer artikelen: 15%