Broekje Smal Maroc Blue

Broekje Smal Maroc Blue

€ 17,95

Productomschrijving

Baby broekje met smalle pijp en knielappen. NIEUW model. Stoer broekje voor jongens en meisjes.

Maatvoering

Schrijf hier een review over dit product

Ervaringen Klanten

Coole broek(Geschreven op 28-07-2016)
Productervaring van Céline
Dit broekje is echt fantastisch. Ik heb het als kraamcadeautje gekregen in maat 50-56. De eerste maanden heeft ze dit broekje echt vaak aangehad. Lekkere stof, fijne pasvorm. Wij zijn fan. Pas ook een jurkje besteld. Dat is nog wat aan de grote kant, maar ook daar gaan we vast van genieten.
Too cute!(Geschreven op 25-02-2016)
Productervaring van Hannah
Zo schattig dit broekje. Mijn dochtertje van 6 maanden heeft hem in het roze en mijn zoontje van 2 heeft hem in het blauw. Echt broer en zus. De pasvorm van de broekjes zijn heel fijn. Mooi slank gesneden en lekker stoer! Wij dragen ze met veel plezier.
Ook weer een heel fijn kledingstuk(Geschreven op 27-05-2015)
Productervaring van Roos
Mijn jongens hebben diverse kledingstukken van Silky Label. Ze dragen ze altijd graag en ze blijven ook na heel wat wasbeurten nog net zo mooi, zacht, goed van kleur en elastisch (ook de opdrukken blijven mooi). Deze nieuwe broekjes werden met veel enthousiasme gepast en staan erg leuk. Ik ben er van overtuigd dat we ook hier weer lang plezier van zullen hebben. Jammer alleen dat ze er uit zullen groeien....en dat de maten (nog?) niet verder gaan.....naar bijvoorbeeld volwassen maten ;-)
Heerlijk zacht broekje.(Geschreven op 11-05-2015)
Productervaring van Gieske
Ik raad dit broekje aan iedereen aan. Heb hem nu in twee maten gehad en ga zeker binnenkort de volgende maat bestellen. Het kleinste maatje heb ik gekocht op Flavourites live. Nu zijn we toe aan maat 74-80.

100% bio cotton100% soft Perfect fit Premium quality