Betaalmogelijkheden

Silky Label biedt 5 betaalmogelijkheden aan.


iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent snel en makkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard

Met een creditcard kun je vertrouwd, veilig en makkelijk de aankopen afrekenen. Silky Label werkt met de VISA card en de MasterCard. Vul de gevraagde gegevens van je creditcard in tijdens het betaalproces en je kunt in de vertrouwde omgeving van de webshop je aankopen afrekenen. Het werkt snel en is veilig.

PayPal

Heb je een PayPal account, dan kun je via dit account snel je aankopen afrekenen zonder dat je een bankpas of een creditcard nodig hebt. Je wordt doorgelinkt naar je PayPal account en kunt hier door middel van je wachtwoord je aankopen veilig en snel afrekenen.

Vooruitbetalen

Als het even niet uitkomt om de betaling direct uit te voeren, dan kun je er voor kiezen het bedrag zelf over te maken op het rekeningnummer van Silky Label BV. Op het moment dat het bedrag op onze rekening staat,  zullen we de bestelling gaan verwerken. Houd er rekening mee dat het langer duurt voordat je de bestelling in huis hebt dan bij de andere drie betaalmethodes. Het duurt minimaal 2-3 werkdagen voordat het bedrag binnen is op onze rekening. Rekeningnummer: 1571.69.162 ten name van Silky Label te Tilburg. Vermeld altijd je ordernummer bij het overmaken van het bedrag. Deze kun je terug vinden in de bevestigingsemail. 

Mister Cash

Mister Cash is het een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Het is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Je kunt direct je aankopen in de voor jou vertrouwde bankomgeving.